5 SGK spillere blant topp 7 på Norgescup

Selv om det ikke ble seier var det en ny fin helg for SGK spillerne, denne gang på Norgescup på Meland GK. Norgescup er jo det øverste turneringsnivået i Norge men det så til tider ut som klubbmesterskap på Stavanger GK. På Meland var det på guttesiden de beste resultatene kom med hele fem spillere i toppen. Petter kom på 2. plass med +2 og var 4 slag bak vinneren Lasse Gerhardsen (Ski GK). Sondre endte til slutt på 3. plass med +6 og solid spill gjennom helgen. Aksel og Ole  delte 5. plassen med +8 , Ole etter å ha ligget i toppen og spillt stødig gjennom hele turneringen. Aksel kom litt skeivt ut men slo til med dagens beste runde på søndagen og avanserte dermed til delt 5. plass med Ole. William endte på 7. plass med +9 etter å ha gått ut i lederball, men fant aldri helt flyten på søndagen. Anders endte på 41. plass etter sin beste runde på søndagen. Debutant Robel gjorde en grei turnering på sin første Norgescup og endte til slutt på 46. plass.

På jentesiden gikk det litt tråere denne helgen. Katerina ble vår beste spiller med 9. plass på totalscoren +22. Karoline som vant forrige Norgescup endte på 13. plass med totalt +31. Jentene kommer nok sterkere igjen ved neste anledning.