Meget bra av Stine, Tomas og Ruben på Suzann Skills Challenge og Junior Challenge

Suzann Skills Challenge er et nytt konkurransekonsept med formål å utvikle utøvere basert på NGFs sportslige plan der varierte øvelser for å oppnå bedre basisferdigheter er grunnlaget for en fortsatt god utvikling.  Bl.a. inngår kast av golfball der Ruben Pettersen har «klubbrekorden» med 92 meter !

Etter en uttaks finale ble det tatt ut 2 jenter og 2 gutter i alderen 13-16 år fra hver region. Finalen ble arrangert på Soon GK sist helg der våre spillere Tomas Helgø og Stine Lindanger deltok for «RKS Vestlandet Sør» som tilslutt fikk en flott 3. plass.  På toppen av dette vant Stine prisen for beste spiller i klasse 15-16 år. Vi gratulerer !

Stine gjorde det også veldig bra på Suzann Junior Challenge på Holtsmark GK der hun var nummer 2 etter 36 hulls kvalifisering, men tapte i match mot Julie Hovland som tilsutt vant hele turneringen. Ruben var helt oppe i delt ledelse etter en glimrende runde på -2. men endte tilslutt på en 8 plass.