Samarbeidspartnere

Vi er stolt og glad i våre samarbeidspartnere og vi gjør vårt ytterste for at deres bidrag går til god nytte i klubben.

Alle avtaler er spesialdesignet etter ønske og kan inkludere alt fra hullpakker, simulator, konferanserom, turneringer, greenfee og mye mer. Dersom mer informasjon trengs, bes kontakte Kim Sem-Henriksen på kim@sgk.no for å høre mer.

Hva vil det si å være samarbeidspartner på SGK i 2017? 

Stavanger GK har som formål om å lage en nettverksgruppe blant våre partnere/sponsorer som er gunstig både for ansatte privat og på bedriftssiden. Ved å være nøye på hvem vi tar inn i vårt nettverk skaper vi en mix av selskaper som kan nytte godt av å handle med hverandre og som har ett hjerte til klubben.

Stavanger GK tilbyr nettverks-kvelder flere ganger i året der både golf og det sosiale er viktig. Vår partner Blest AS holder vår sponsor-liga som går over hele sesongen. Også gjennom sesong har vi frokost golf der vi samles før arbeid for ett felles måltid og 9 hull før vi drar på de respektive kontorer eller arbeidsplasser, en hyggelig måte å starte dagen på.

Etter felles-ferien legger vi opp til årets golftur der alle partnere kan melde seg på. Årets tur er satt til Portugal 14-18 september og dette blir ett veldig bra opplegg. 4 baner og hyggelige kvelder er det som står på programmet.

På tampen av sesongen vil vi ha vårt Sponsor-mesterskap der det begynner å bli alvorlig. Hvem er den beste blant våre partnere. Dette er en singel turnering så alle relasjoner uteblir. Vi følger dette opp med en flott middag og premieutdeling på Farmhouse, og her kårer vi også årets vinner av Blestligaen.

Vi oppfordrer alle partnere til å bli bedre kjent og skape relasjoner med hverandre. Alle vet at golf og business er en perfekt match, og vi ser frem til å ha dere her i 2017.

Hullsponsorer

Hull 1
Hull 2
Hull 3
Hull 4
Hull 5
Hull 6
Hull 7
Hull 8
Hull 9
logo
Hull 10
Hull 11
Hull 12
Nordea
Hull 13
Hull 14
Hull 15
Hull 16
Hull 17
Hull 18
SkagenFondene
Total