Grasrotandelen

Har du hørt om Norsk Tipping sitt nye ‘Grasrotprosjekt’?. Kort fortalt så er dette en mulighet til alle som har Norsk Tipping’s “Spillerkort” til å hjelpe sin golfklubb til å øke inntektene uten det koster deg noe, hverken arbeid eller penger. For hver 100-lapp du spiller for med ditt spillekort, så vil det gå kr.5,- (5%) direkte inn på kontoen til Stavanger Golfklubb.

Enklere kan det ikke bli for å kunne yte et bidrag til din golfklubb, uten det koster deg penger eller arbeid. Fra 1. mars kan du ta med deg spillekortet til kommisjonæren og be om å få dette registrert mot Stavanger Golfklubb – oppgi Stavanger GK sitt organisasjonsnummer som er: 969 939 274. Det vil faktisk ha tilbakevirkende kraft fra 15.01.09. Vi takker på forhånd for hjelpen og husk å registrere deg fra 1. mars.