Flott spill av Ole i Frankrike ble belønnet med plass på VM laget

ole-frankrikeOle B. Ramsnes leverte solid spill under Det Franske Juniormesterskapet og nådde helt til 8-dels finalen, hvor han måtte gi tapt for vinneren av hele turneringen. Etter innsatsen ble Ole oppringt av landslagsledelsen og tatt ut til å representere Norge under årets junior VM i Japan, 15.-19. juni. I den innledende slagspillkonkurransen endte Ole på en sterk 6. plass, totalt 2 over par (74-72). Vi gratulerer !

Også Aksel K. Olsen deltok i konkurransen, men måtte dessverre starte i pulje 2 og ikke sammen med de andre norske. Denne puljen fikk de to første dagene meget vanskelige spilleforhold og kun 4 herfra greide å komme blandt de 32 som greidde cuten. Aksel var dessverre ikke en av disse. For resultater fra turneringen, følg denne linken.