Ole og Aksel spiller French Boys i påsken og landskamp rett etter påske

nm-2007

Ole B. Ramsnes og Aksel K. Olsen skal i påsken spille French International Boys’ Amatour Championship i Toulouse, Frankrike.  De er sammen med Mathias Lynne Schjølberg og Daniel Bøe Jacobsen, tatt ut til å representere Norge i årets turnering. Turneringen er en av de tøffeste og største juniorturneringene i Europa. Av 120 deltagere som spiller slagspill de to første dagene , er det kun 32 som går videre til det påfølgende matchspillet.  Årets deltagerliste finner man her. Vi ønsker lykke til !!

I uken etter påske så reiser de onsdag til Oslo på fysisk testing på Olympiatoppen og torsdag – søndag til Nederland for å spille landskamp mot Danmark. Denne spilles på årest EM bane for junior, så det tar vi som et godt tegn. Noen som sa tett program ?

(Sorry gutter, men litt gammelt bilde. Trykk på det, så blir det større :-))