Flott innsats under helgens B-Tour på Nordvegen GK

nordvegen-gkFlere av Stavanger GK sine spillere presterte veldig bra golf under helgens B-Tour på Nordvegen GK og to jenter og to gutter kvalifisert seg til årets første Titleist Tour på Haugaland GK nå til helgen. I jenteklassen gikk Katerina Jæger likegodt helt til topps etter rundene 81-75, totalt 14 over par.  Hun og Marte Wold fra Sola GK var i en klasse for seg. Isabel Galtung endte på 4. plass og var dermed ikke kvalifisert, men fikk et wild card av arrangørklubben slik at hun også får spille i helgen. Tar også med at Alexandra Smith og Debora Galtung endte på henholsvis 5. og 7. plass.

I gutteklassen endte Petter Mikalsen, med rundene 74-73, totalt +5, på en kjempesterk 3. plass kun 2 slag bak vinneren. Christer Knag fulgte godt opp med solid spill og endte til slutt på en delt 6. plass. Begge disse to får dermed spille Titleist Tour i helgen. Tar også med Fredrik Helliesen som endte på en flott 13. plass i sin debut på B-Tour.

Følg denne linken for alle resultatene fra helgen.