Flott spill og tre fra Stavanger videre til helgens Titleist Tour

Stavanger Golfklubb sin spillere presterte bra under helgens B-Tour på Sola og tre av våre spillere greide å kvalifisere seg til helgens Titleist Tour på Drøbak GK.

I gutteklassen kjempet Petter Mikalsen om seieren under hele turneringen og endte til slutt på en knallsterk 2. plass etter rundene 75-73, med bl.a. 7 birdier på de to rundene. Dette lover bra Petter !! I samme klasse hadde dessverre Christer Knag stang ut og fikk ikke den siste kvalifiseringsplassen, etter å ha scoret høyest på sisterunden av de som delte 6. plassen – kjipt.

I jenteklassen kvalifiserte søsterene Galtung seg etter flotte 2. og 3. plasser på resultatlisten, med Debora som beste spiller denne gang med rundene 81-84. Med det var hun kun 1 slag fra førsteplassen. Isabel hadde rundene 82-85 og delte med det tredjeplassen med Katerina Jæger, som heldigvis var kvalifisert på forhånd. Stavanger får dermed 3 jenter med i Drøbak i helgen, kjempebra !

De andre guttene og jentene fra Stavanger leverte også god golf og vil nok kjempe om kvalifiseringsplassene på B-Tourene framover.

Resultatene fra helgen for gutter og jenter finner dere her.