Flotte plasseringer av Aksel og Ole under den første Titleist Tour-en på Haugaland GK

titleist1Under veldig vanskelige forhold med mye vind og en god del regn, endte Aksel K. Olsen på en fin-fin 6. plass og Ole B. Ramsnes på en god delt 8. plass under helgens Titleist Tour. Totalt endte Aksel på +17 og Ole på +19. Disse to er dermed kvalifisert til neste Titleist Tour på Drøbak GK om 14 dager. Christer Knag fulgte opp med en 32. plass og Petter Mikalsen endte til slutt på en 43. plass. Disse to må da kvalifisere via neste helgs B-Tour for å  få spille i Drøbak.

Blandt jentene endte Katerina Jæger på en bra 14. plass, og selvom det var første plass som ikke ble direkte kvalifisert til Titleist Tour-en på Drøbak, så kommer hun sannsynligvis med allikevel. Isabel Galtung slet en del med de tøffe forholdene og ble dessverre disket etter litt krøll med scorekort innleveringen.

Alle resultatene fra helgen finner du her. På Haugaland GK sine hjemmesider er det lagt ut mange bilder fra helgen. Ta en kikk og se om du finner noen kjente :-)