Aksel sin første Titleist Tour seier etter fantastisk bra spill og tangering av banerekord

aksel-tonje1Under helgens Titleist Tour på Drøbak GK, vant Aksel K. Olsen sin første Titleist Tour med totalt 12 under par etter runder på 66-69-63. Sisterunden på 7 under er forøvrig tangering av banerekorden, noe som veldig bra med tanke på at dette er hjemmeklubben til Henrik Bjørnstad. Ole B. Ramsnes sørget for at Stavanger GK stakk av med både 1. og 2. plass i gutteklassen, etter rundene 66-65-69, totalt 10 under par. Ole ledet forøvrig turneringen etter 2 runder. Tredjemann fra Stavanger i gutteklassen, Petter Mikalsen, spilte også god golf og endte på en delt 38. plass.

Blandt jentene så ledet Katerina Jæger etter første ni hull på alle favorittene med 1 slag under par, noe som var en kjekk erfaring å ta med seg. Dessverre så gikk det litt tungt for våre jenter utover i turneringen og vi endte et stykke ned på resultatlisten, med Katerina på 18. plass, Isabel Galtung på en 21. plass og Debora Galtung på en 23. plass.

Det var flotte forhold under turneringen med oppimot 30 grader på det varmeste. Banen var i godt stand og fairwayer og greener var veldig bra.

På bildet ser vi vinneren i gutteklassen sammen med Tonje Daffinrud, den suverene vinneren av jenteklassen. Resultatene finner dere her. Som man vil se av resultatene så måtte man få i en del birdier for å havne høyt oppe på listene.