Katerina, Isabel og Petter kvalifiserte seg til neste Titleist Tour

Til helgens B-Tour-er i Bergen, reiste Stavanger GK avgårde med hele 15 spillere. Guttene spilte Bergen GK, mens jentene spilte Meland GK. Katerina Jæger, Isabel Galtung og Petter Mikalsen greide alle å kvalifisere seg til helgens Titleist Tour på Arendal og Omegn GK (reiseinfo kommer senere).

Katerina var ganske suveren i jenteklassen og vant med 7 slag på Isabel, som igjen var 7 slag foran 3. plassen. Debora gikk ut i lederballen på søndag, men hadde ikke helt dagen og endte til slutt på 6. plass. Se resultatene for jentene her.

I gutteklassen var det jevnere, så her måtte det spilles god golf for å havne i toppen. Det gjorde Petter og med totalt +14 og en solid 4. plass, var kvalikplassen i lommen. Flere av våre andre gutter spilte også god golf, men å greie en topp 6 plassering er ganske tøft. Vi er allikevel sikker på at flere Stavanger spillere vil kjempe om disse plassene framover, så stå på !! Se resultatene for guttene her.