Katerina, Karoline og Petter kvalifiserte seg til landsfinalen i SJC

sjc-logo2Katerina Jæger, Karoline Woie og Petter Mikalsen kvalifiserte seg i helgen til årets Suzann Junior Challenge (SJC) landsfinale på Oslo Golfklubb, 3. – 4. august. Katerina og Karoline deltar der i Klasse 1J og Petter i Klasse 1G.

TO finalen i helgen ble spilt på Sola GK og våre spillere presterte veldig god golf. Katerina ble nr. 2 i sin klasse med en 77 runde (+5). Ekstra kjekt med Karoline, som etter en langvarig skade, kom på 3. plass med en 82 runde (+10). I G1 klasse spilte Petter en fantastisk bra runde og endte på 71, 1 under par. Dette holdt til en soleklar 2. plass med hele 6 slag. For alle resultater sjekk her.  Vi gratulerer alle tre så mye og ønsker lykke til.

Tor Håkon Helgeland spilte også bra, men misset dessverre kvaliken med 2 slag og endte på en 4. plass i klasse 1G.

For mer informasjon om turneringen, sjekk NGF sine sider.  Sjekk også linken til den nyombygde og flotte Oslo GK på Bogstad.