Guttene fikk sølv og jentene en 5. plass under Lag NM

2009_juni_golf_nm_runde_3_gh_1191

I en thrilleravslutning så sikret guttene seg sølvmedaljene under helgens junior Lag NM på Bærum GK. Før siste dag lå Losby GK hele 10 slag foran våre gutter, men når lagene gikk ut på det aller siste hullet i turneringen, var det helt jevnt. Her gjorde Losby sine to siste spillere trippel og dobbelbogey, mens våre nøyde seg med bogey-er. Dermed var sølvmedaljene sikret med en margin på til slutt 4 slag. De som stod for denne fantastiske prestasjonen var Petter Mikalsen, Ole B. Ramsnes, Christer Knag, Aksel K. Olsen og Martin Engelsgjerd.  Kjekt at alle på laget bidro sterkt, noe som singleplasseringene siste dag viste. Ole endte på delt 3. plass med -3, Aksel på 7. plass med -1, Christer på delt 13. plass med +3 og Petter på delt 18. plass med +4 av totalt 64 spillere (sjekk denne linken). Martin ble dessverre syk underveis i turneringen, men fikk med seg den ene fourball-en.

Må også ta med at Ole på banens hull 7 (par 3), smelte til med en hole-in-one !!

Også jentene presterte en kjempeinnsats og endte til slutt på en sterk 5. plass og beholdt dermed plassen i Eliteserien med god margin. På turneringens siste dag gikk Katerina en kanon 72 runde (+1), og Isabel Galtung en flott 79 runde (+8), noe som holdt til henholdsvis 4. og delt 10. plass av totalt 22 spillere. Tredjemann på laget var Karoline Woie, som dessverre måtte nøye seg med en foursome før ryggen satte en stopper for videre spill. Hun stilte allikevel sporty opp som god caddy for Katerina og Isabel på de siste rundene, slik at de kunne sikre en flott plassering. Sjekk jentene sine resutater fra siste dags singlematcher her.

For totalresultatene og haugevis med bilder, sjekk Bærum GK sine hjemmesider.

Til slutt gratulerer vil Oslo GK som vant begge klassene med god margin.