Klart for B-tour etter god brief

btour-juli-lite3Å legge arbeid i en god baneguide samt planlegge runden i detalj, kan lønne seg. Det var konklusjonen da klubbens B-tour-spillere hadde besøk av Are Å. Friestad. I forkant av helgens turnering på Jæren, gav han gode råd til en gjeng lydhøre og topp motiverte spillere, både på og utenfor banen.

Ares gjennomgang spente fra valg av rett kølle fra tee, til hvordan man jobber inn mot og på greenene. Å bruke baneguiden aktivt, var han også opptatt av. Hva man plukker opp fra baggen på hver hull, vindretning, høydeforskjeller – temaene var mange. Og skulle man mot formodning ha en dårlig følelse for et hull, velg en trygg måte å sikre deg på.

Sist, men ikke minst gav Are gode råd til den som går på en smell på et hull, enten det er en dobbel, trippel eller det som verre er.

-Få det ut av kroppen snarest, og spill videre. Jo raskere du legger slikt bak deg, desto kortere tid går de til du sikrer deg en birdie, sa han.