Lag NM Herrer – gull til Stavanger Golfklubb !!

Stavanger GolfklubbEtter 3 dager med glimrende spill på Losby GK, endte Stavanger øverst på pallen med gullmedaljene rundt halsen. Laget, bestående av fra venstre Are Åsland Friestad, Sondre Erevik Ronold, Ole Berge Ramsnes, Aksel Kristoffer Olsen og kaptein Jan Egil Nærland, er identisk med laget som tok sølv i fjor. Spesielt lørdagens fourball hvor laget gikk totalt 17 under par, var en maktdemonstrasjon som ingen av de andre lagene kunne matche. Foran søndagens singlerunder ledet Bærum med 5 slag på vårt lag. Dette forspranget ble sakte men sikkert spist opp og til slutt vant Stavanger med 3 slags margin til Bærum GK. Losby sine herrer tok 3. plassen, 10 slag bak. Guttene deler mye av æren for de sine prestasjoner med trener Jan Egil Nærland som har gjort en fantastisk jobb gjennom mange år.

Man må helt tilbake til 1990 for å finne forrige gang Stavanger GK vant Lag NM Herrer, så dette er en suveren prestasjon.

For endelige resultater, klikk deg inn på Losby Golfklubb sine hjemmesider.