Solid SGK-oppslutning på helgens B-tour

Hele 10 spillere fra Stavanger Golfklubb deltok på helgens B-Tour på Jæren. Under gode forhold ble det levert mye bra golf i løpet av turneringens to dager.

Blant jentene sikret Isabel Galtung seg en flott delt 2. plass, og er derved kvalifisert til kommende Titleist Tour, mens Katerina Jæger tok 4. plass. Komplett resultatliste for jentene finner du her.  

På guttesiden viste Petter Mikalsen igjen at han leverer solid spill. Han sikret seg en 2. plass, som gir en plass på Titleist Tour. Blant guttene leverte Christer Knag solid resultat første dag av B-Touren, mens andre dag bød på litt flere utfordringer for ham. Det resulterte i en delt 12. plass denne gang for Christer, som helt sikkert kommer meget sterkt tilbake. Guttenes resultatliste finner du her.