Informasjon om B-tour på Sirdal Fjellgolf

Hull 1 er bare en av mange utfordringer i Sirdal.
Hull 1 er bare en av mange utfordringer i Sirdal.

Til helgen går en ny og spennende B-tour av stabelen, denne gang på den utfordrende banen til Sirdal Fjellgolf. Til sammen 15 spillere fra Stavanger Golfklubb – 12 gutter og 3 jenter – deltar.

Det er Musse Berhane, Robel Berhane, Harald Eliassen, Tor Håkon Helgeland, Fredrik Helliesen, Mads Meling Iversen, Bjørn Wilhelm Jæger, Christer Knag, Anders Lindanger, Petter Mikalsen, Sander Thomassen og Kristian Leik Woie. Jentene er selvsagt også med, og her stiller Isabel Galtung, Katerina Jæger og Alexandra Smith.

Vi har bestilt innspill 13.50, 14.00, 14.10, 14.20 og 14.30.

Det er avreise fra Stavanger Golfklubb fredag kl. 11.30. Egenandel for hver spiller er 500 kroner som betales til reiseleder før avreise. Vi bor i Fokus Banks hytte sentralt på Sinnes, og den enkelte må ha med sengetøy (laken, putevar og dynetrekk). Husk også klær for det som kan bli temmelig skiftende værforhold. Sist, men ikke minst: Husk en god matpakke for fredagen, inntil vi kommer til hytten på ettermiddagen/tidlig kveld.

Reiseleder for turen er Ronny Knag (tlf. 995 82840). For øvrig kjører Tore Mikalsen (tlf. 901 84990), Leik Woie (tlf. 992 44012) og Morten Helliesen (tlf. 913 90 345).

Sjekk Sirdal Fjellgolfs websider.