Nesten for Aksel under Herre NM på Meland GK

MelandGolf_NMlogo_greenEtter bra spill gjennom de to første rundene under NM, gikk Aksel K. Olsen og Ole B. Ramsnes ut i lederballen på søndag sammen med Knut Børsheim. Finalerunden ble en kamp mellom Aksel og Børsheim og de vekslet på ledelsen helt fram til det 16. hullet. Der endte dessverre vår mann sitt utslag i skogen til venstre og ballen forsvant med en trippel som resultat. Dermed kunne Børsheim safe inn til NM tittel og Kongepokal med en totalscore på en over par. 

Aksel endte til slutt på en 5. plass, med bl.a. uoffisiell banerekord (p.g.a. ballplassering på fairway) på 2. runden med 70 slag (-3) på den teknisk krevende banen. Ole fulgte bra opp og endte til på en delt 7. plass.

Dette var utrolig spennende og Aksel markerte seg virkelig med veldig bra spill og 12 birdier på de siste 2 rundene. Å gå i lederball er noe begge våre juniorer nå har gjort i flere turneringer og det er ikke tilfeldig. De har begge løftet spillet sitt opp på et høyt og stabilt nivå.

Av de andre fra Stavanger så endte Are Å. Friestad på en delt 19. plass og Christer Knag på en delt 39. plass.

P.g.a. av veldig mye regn under hele NM, så ble 3. runden strøket, slik at bare 3 runder ble tellendene.

Sjekk Meland GK sine hjemmesider for kommentarer, video-intervjuer (med bl.a. Aksel og Ole), bilder, etc., og Golfbox for de endelige resultatene.