Ole vant Junior NM med klar margin !

ole-09Ole Berge Ramsnes holdt hodet kaldt og avsluttet NM Junior på Konsgvinger med en sisterunde på par. Ingen av konkurrentene greide å matche denne avslutningen og Ole vant til slutt med hele 3 slag på andremann Fredrik Fossum fra Stiklestad GK. Ole gikk ut i lederball siste dag, noe han tidligere har vist at han takler veldig bra. Dette er en viktig seier selvsagt for Ole, men også for klubben vår og den videre juniorsatsningen. Vi takker og gratulerer så mye !

Av de andre fra Stavanger i gutteklassen, så endte Aksel K. Olsen på en fin delt 10. plass etter jevnt og bra spill, men ble hardt straffet på de dårlige hullene. Christer Knag spilte seg opp til en delt 20. plass etter en flott sisterunde på 74 slag, mens Petter Mikalsen fulgte opp med en delt 25. plass etter 3 solide runder under 80 slag i sitt første junior NM.

Blandt jentene endte Katerina Jæger på en bra delt 14. plass etter å ha scoret lavere for hver eneste runde, med 79 slag på sisterunden som sin beste. Isabel Galtung avluttet mesterskapet med en fin-fin 80 runde og havnet med det på en delt 20. plass.

Tar også med Karoline Woie, som dessverre er skadet for tiden, men som allikevel var med og støttet sine lagkamerater hver eneste dag . Flott gjort Karoline !!

Veldig kjekt at pro Henning Lindanger også ble med på NM. Han var viktig når de siste justeringene skulle gjøres.

Alle resultatene finner dere her og omtale med bilder på Kongsvinger GK sin hjemmeside her. Se også dagens artikkel i Stavanger Aftenblad i dag. (Legg merke til den innbitte spilleren på bildet :-))