Flott innsats av våre under Titleist Tour finalen

kragerc3b8-gk

Under flotte forhold og på en god Kragerø golfbane, presterte våre 3 spillere meget bra spill og oppnådde gode resultater.  

I jenteklassen var Katerina Jæger en av de som kom sist med og var derfor garantert tøff konkurranse allerede i første runde. Her møtte hun en av favorittene, Cesilie Hagen, men viste ingen respekt og vant like godt matchen på siste hullet. Etter det ble det tap mot Veslemøy Heramb og Solveig Helgesen. Dette holdt imidlertid til en flott 8. plass sammenlagt og viktige Titleist Tour poeng med tanke på neste sesong.

Blant guttene så spilte både Ole B. Ramsnes og Aksel K. Olsen seg fram til semifinalen. På veien dit slo Ole ut Andreas Cheng og Magnus Gundrosen, før det ble tap på siste hullet mot finalist Andreas Gjesteby. Aksel slo Andreas Tendenes og Kristoffer Ventura, før det ble tap på siste hullet for totalvinneren Tobias G. Pettersen. Dermed spilte Ole og Aksel kampen om 3. plassen hvor Ole til slutt trakk det lengste strået. I denne matchen spilte begge to meget bra og delte bl.a. hull på eagle. Ole lå 5 under par etter 8 hull.

For alle resultater gå inn på Kragerø Golfklubb sine hjemmesider og klikk på resultatlinkene.