God innsats under helgens Titleist Tour

ngf-logoÅrets siste Titleist Tour ble arrangert på en meget våt Oppegård golfbane, noe som førte til stengte hull både under lørdagens og søndagens runder. På lørdagen ble det spilt 2 x 13 hull, mens det på søndagen ble spilt 17 hull. Dette var en kreativ og god løsning for i hele tatt å få gjennomført turneringen.

Våre guttespillere lå et stykke nede på resultatlisten etter lørdagens runder, men spilte seg sterkt opp under søndagens runde. Aksel K. Olsen spilte seg opp fra en delt 15. plass til en kjempeflott 3. plass. Petter Mikalsen var ikke snauere da han spilte seg opp fra en 28. plass til en fin-fin 12. plass, hans beste plassering noen gang på Titleist Tour-en.

I jenteklassen greide Katerina Jæger med sin fine 7. plass å komme med på Titleist Tour-finalen i Kragerø om 14 dager. Veldig bra !!  Isabel Galtung holder på å legge om svingen, noe som ofte betyr at slagene ikke alltid går dit de skal. 

Ellers gratulerer vi Fredrik Jullum og Anette Lyche med sine første seiere på Titleist Tour-en.

Alle resultatene finner dere her.

Aksel og Katerina er dermed, sammen med Ole Ramsnes, kvalifisert til Titleist Tour finalen på Kragerø GK. Der spiller de 16 beste guttene og de 16 beste jentene på Order of Merit listen.