Juniorsving og Juniorpokalen i helgen

Juniorene våre går en travel helg i møte med klubbturneringer både fredag og lørdag. Søndag er det C/D- og K-tour i regi av Sola Golfklubb.

Fredag er det både Juniorsving og første dag av Juniorpokalen. Andre runde av sistnevnte turnering går lørdag. Juniorsvingen følger det vanlige opplegget med samling med premiering og pizza i Juniorhuset etter runden.

Når det gjelder Juniorpokalen, blir det premiering etter både netto og brutto resultater. Vandrepokalen går til den med lavest nettoscore etter to runder. Premieutdelingen foretas på årsavslutningen for juniorene senere i høst. Nærmere informasjon om datoen for denne, kommer senere. For ordens skyld: De som spiller Juniorpokalen kan ikke spille Juniorsving samme dag.

Har du ennå ikke meldt deg på? Frist for begge turneringene er torsdag 10. september kl. 18.00! Påmelding gjøres som vanlig i Golfbox.

Søndag 13. september er det C/D og K-tour på Sola. C- og K-tour går på 18 hullsbanen, mens de som er med på D-tour spiller 9-hullsbanen. Startlisten er allerede satt opp. Den finner du her.