Vellykket B-tour matchplayfinale

Mye godt spill og en turneringsform som er både spennende og utfordrende. Det er noen av stikkordene fra helgens B-tour matchplayfinale som gikk av stabelen i Stavanger Golfklubb. De første rundene ble gjennomført med en 18 hullsrunde lørdag. Søndag ble det så spilt tre matcher med totalt 36 hull.

match02Benedikte Pettersen, Sola Golfklubb, gikk av med seieren i jentenes klasse, mens vår egen Petter Mikalsen toppet resultatlisten blant guttene. Deltakelsen i turneringen var basert på OOM-poeng fra årets B-tourer i turneringsområdet og de 16 høyest rangerte guttene. Alle gutter som har spilt Titleist Tour i 2009, 9 av spillerne, var direktekvalifisert. Det samme var jentene som stilte til start.

Vi er noe skuffet over deltakerinteressen for jenter, hvor tre stilte, noe som resulterte i en noe begrenset turnering for dissse. Uansett: Sola GKs tre jenter presterte mye godt spill, humør og engasjement. All honnør til dem!

Det var første gang vi gjennomførte en B-tour matchplayfinale. Og skal en dømme etter helgens kommentarer, er dette en turnering som er kommet for å bli, forteller Ronny Knag, ansvarlig for gjennomføringen.

Sjekk resultater-b-tour-match.