GRASROTANDELEN – Stavanger Golfklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag ellen en forening som du ønsker å støtte (vil motta 5% av din spilleinnsats) – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Stavanger Golfklubb. Dette kan gjøres på følgende måter:

1. Hos kommisjonær: Gi beskjed neste gang til kommisjonæren og oppgi organisasjonsnummer:                              969 939 274

2. SMS: Grasrotandelen 969939274 til 2020 (tjenesten er gratis)

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

4. Norsk Tipping Mobilspill

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

Gulroten i år er “tilbakevirkende kraft”, som gjelder til og med 31.12.09. Fra 2010 vil ikke ordningen med tilbakevirkende kraft lenger gjelde, dvs. at grasrotmidler som ikke er gitt til en mottaker i 2009, går tilbake til Norsk Tippings generelle overskudd ved årsskiftet.

På forhånd takk for støtten. En stor takk til de 80 personene, som allerede har registrert seg som “støttespillere”.