Heder og ære ved årets junioravslutning

Nærmere 50 personer, utøvere i satsingsgruppene med familie, var tilstede da klubben fredag 30. oktober markerte slutten på årets golfsesong.

Tradisjonene tro var dette kvelden for mye heder og ære, hvor bestemannspris og framgangspris står i sentrum. Katerina Jæger fikk jentenes bestemannspris, mens Ole B. Ramsnes og Aksel K. Olsen delte guttenes gjeve pris. Årets framgangspris for gutter gikk, ikke uventet, til Petter Mikalsen. Blant jentene ble denne prisen i år ikke delt ut.

Også seieren i Juniorpokalen ble markert ved arrangementet. Den gikk i år til Musse Berhane.

Årsavslutningen er også tid og sted for å presentere våre mange spillere i de ulike satsingsgruppene – fra yngre runner up, via runner up og til elite. Etter en god sesong og topp innsats fikk hver og en av spillerne sin vel fortjente heder. Mange godord vanket også i retning av gruppenes trenere, representert ved Jan Egil Nærland, Henning Lindanger og Gunnar Løvik.

Gratulerer til alle for topp innsats og vel gjennomført sesong!

kattipetteroleaksel