Stavanger går for seier under EM for klubblag

Stavanger GolfklubbEtter sin flotte seier under årets Lag NM for Herrer på Losby, kvalifiserte Ole, Aksel, Are og Sondre seg samtidig til årets EM for klubblag, rett utenfor Istanbul i Tyrkia, 22/10 – 24/10.

Spilleformen under EM er at alle klubbene stiller med 3 spillere hver som spiller vanlig individuell slagspill. Lagets 2 beste scorer hver dag blir tellende resultat for klubben. Vi stiller med Ole, Aksel og Are på laget, siden Sondre har flyttet til USA og for tiden spiller college golf “over there”. Laget, sammen med trener Jan Egil Nærland, reiser allerede søndag (18/10) nedover for å få 3 dager til å venne seg til banen, raske greener, etc.

Vi er usikker om det blir Livescore fra turneringen, så derfor vil vi prøve å få lagt inn en liten oppdatering på siden vår for hver dag.  Linken til banen og forhåpentligvis resultater, finner dere her. 

Da ønsker vi laget lykke til under Avrupa Sampiyon Kulupler Sampiyonasi, som det heter på godt tyrskisk !

Link til startlister, livescore, etc. finner dere her.