Sondre stortrives i USA

Sondre på Deer Run, Illinois

Reisebrev fra Elitespilleren vår i USA. Dette må være livet for en som elsker golf:

Sondre Erevik Ronold begynte i august på Oklahoma City University hvor han studerer og spiller golf på skolelaget, ”OCU-Stars”.  Han har ca. 15 undervisningstimer i uken, bor i egen leilighet inne på ”campus” og har valgt fysikk som sitt hovedfag.  Sondre opplyser at han stortrives, både med skole og golfen.

Laget spiller i den nasjonale NAIA ligaen som er en sammenslutning av de mindre skolene i USA.  OCU spiller høsten og våren 11 turneringer og de beste skolelagene møtes hver medio mai for å spille om å bli amerikanske mestere i ligaen.  Finalen går nå i mai 2010 på den kjente TPC banen Deer Run i Ilinois.  Her gikk også prøvemesterskapet, NAIA Preview Invitational nå den 15-16 oktober (som OCU vant )

OCU er en skole med ca. 4.500 elever.  På golflaget er det 11 spillere som spiller om 5 plasser på skolelaget.  Laget trener golf hver dag og det er obligatorisk fysisk trening 3 ganger i uken.  Treningsmulighetene er svært gode og temperaturen nå i høst har ligget på mellom 20-40 grader.

OCU har nå i høst spilt 4 turneringer hvor de har vunnet 3 av turneringene.  De er nå ranket som nr. 1 i USA i NAIA ligaen ifølge Golfstat. 

Ligaen tar nå spillefri til medio februar.  Sondre er nå tatt ut av NGF til college samling i Orlando, Florida den 25-29.11 hvor 5 spillere fra Norge er tatt ut. 

Sjekk linken www.reunionresort.com så kan en jo bli litt misunnelig.