Vinterserien i gang førstkommende søndag!

Førstkommende søndag (29/11) går første runde i årets vinterserie for spillerne i alle satsingsgruppene. Starten er 10.00, og i år vil rundene gå på hjemmebane i stedet for på Solastranden som har vært banen tidigere. Vi spiller en vinterserie-turnering før årsskiftet og en etter.

Ved siden av kommende helg spilles det 6/12, 13/12 og 20/12. Etter årsskiftet spilles det 10/1 og de fem påfølgende søndagene.

Yngre runner up spiller Stableford, mens de andre gruppene spiller brutto og netto. Før jul er to av rundene tellende. Etter årsskiftet er de fire beste rundene tellende. Det legges i utgangspunktet opp til 18 hulls-runder. Skulle været være dårlig, spiller vi 9.

Vi forventer at samtlige spillere i satsingsgruppene stiller her. Dersom du mot formodning IKKE kan stille, sender du en SMS om det til Morten på 913 90 345.

OBS: Blir været blir for dårlig til at vi kan gjennomføre en runde, vil det bli lagt ut informasjon om dette hver søndag morgen. Sjekk derfor junior- og elitesidene på www.sgk.no dersom du er i tvil.