Ole vant US Junior Masters i Florida !!

Ole B. Ramsnes vant årets US Junior Masters i Florida etter en iskald birdieputt på andre omspillshullet !! Vi gratulerer så mye ser fram til forsettelsen.

Både Ole og Aksel knivet i teten under hele turneringen hvor Ole lå på 3. plass etter første dag og Aksel på 3. plass etter andre dag. Aksel endte til slutt på en flott 8. plass, så Stavanger GK markerte seg skikkelig i denne turneringen. Klikk på linken nedenfor for sluttresultatene.

_____________________________________________________________________________________

Aksel K. Olsen og Ole B. Ramsnes spiller US Junior Masters i Jacksonville, Florida, 21-23. desember.  Etter bra spill under Harder German Junior Masters tidligere i år, ble begge to invitert til turneringen. Også Steven Mollumby fra Sola GK er med på turneringen. Turneringen går over 54 hull på den flotte Ponte Vedra Inn & Club banen. Vi ønsker alle tre lykke til !!

Følg med på livescore og annen informasjon på denne linken.

Aksel i German - Carro bilde 2

ole 09