Store forventninger til 2010-sesongen

Golfsesongen er snart i gang. Spillerne i satsingsgruppene våre ble 13. januar invitert til informasjonsmøte om hva som skal skje i år. Basert på en fjorårssesong med mange topplasseringer, har vi store forventninger til året som kommer.

Junior og elitekomiteen i SGK har det siste året utarbeidet en revidert strategi. Vår visjon er klar: Vi er landets ledende klubb i utvikling av golfspillere. For å få til det, trenger vi et miljø som omfatter både bredde og topp. Gode treningsfasiliteter, treningsopplegg og trenere er blant de viktigste stikkordene.

Nytt av året er satsingsgruppen Elite trainee, en gruppe mellom Runner up og Elite. Fjorårets Runner up-gruppe var stor, og vi tror at det er mer hensiktsmessig å dele spillergruppen opp på denne måten. Elite trainee er, som navnet tilsier, ett hakk nærmere Elite. Avhengig av innsats og resultater vil likevel spillerne kunne vandre mellom gruppene. Så her er ingenting fasttømret. Det tror vi vil skape enda større motivasjon til å strekke seg!

Last gjerne ned presentasjon fra informasjonsmøtet.