Spennende samlinger for fem Stavanger juniorer

logo_clubdegolfhda

BannerHomeNewNorges Golfforbund (NGF) har tatt ut 5 av våre juniorer til spennende samlinger i utlandet.

Katerina Jæger og Marthe Wold reiser i uke 8 til Hacienda del Alamo i Murcia, Spania, for 1 ukes samling. Her vil formiddagen bli brukt til mye trening, mens etter lunsj så vil det bli banespill hver dag. Totalt så har NGF innkalt 14 jenter i årsklassene 1991-1995 til samlingen. Satser på flott vær og gode spilleforfold. Klikk på logoen over og sjekk det flotte anlegget hvor samlingen finner sted.

Ole B. Ramsnes, Aksel K. Olsen og Petter Mikalsen reiser i uke 8 og 9 til Euphoria Golf Estate & Hydro i Sør-Afrika, til en nesten ny golfresort, hvor banen er designet av Annika Sørenstam. Hele 27 gutter i årsklassene 1991-1996 reiser avgårde til varme og tøffe treningsdager, kjenner vi NGF rett. Hovedfokus på samlingen vil være spill på banen, nærspill, rundeanalyser og fysisk trening. 

Vi gratulerer alle 5 med uttaket og ønsker lykke til på samlingene.