Vellykket treningsleir i Spania

En gruppe på 21 personer fra Stavanger Golfklubb, 16 juniorer og fem voksne, satte lørdag 20. februar kursen sørover mot Spania og langt mer sommerlige forhold enn her hjemme. Bestemmelsesstedet var golfsenteret Valle del Este i Almeria, cirka 20 mils kjøretur fra Alicante.

Den årlige treningsleiren er ingen nyskaping i SGK. Men nytt av året var de mange førstereisguttene og –jentene som var med. Spesielt var det også at den strenge vinteren har gjort at det er lang tid siden folk flest har spilt på gress her hjemme.

Range, putting, chip og pitch – fokuset for de daglige treningene har vært vidt og krevende. I tillegg ble det hver dag kjørt 9 eller 18 hulls runder, noen av dem innbyrdes matcher. Torsdag møtte vi spillere fra Bærum GK til match, en krevende men gøy runde med meget dyktige spillere derfra.

Et nærmest perfekt vær skapte en super ramme rundt uken. Derfor var det kanskje ikke så rart at det var både vått og kaldt å komme hjem til fortsatt snøtunge Stavanger igjen. Men nå er grunnlaget for en ny sesong lagt. Resultatene fra Spania gjør oss optimistiske med hensyn til spill og turneringer videre ut over i 2010.   

Vil du se flere bilder fra oppholdet? Sjekk SGK juniorsidene på Facebook. Er du ikke allerede venn med oss der, send en mail til helliesen@online.no så legger vi deg til!