Tøff konkurranse under European Nations Championstour

Oppdatert:
 
Det ble som forventet veldig tøff motstand under European Nations Championstour og det norske laget endte til slutt på en 16. plass. Individuelt så ble Elias Bertheussen best med en 39. plass, mens Aksel endte på 58. plass (76-75-77-76) og Ole (81-76-81-71) og Magnus Gunderosen på en 67. plass. Spillet til våre var ikke så aller verst, men det var vanskelig å score lavt på en vanskelig satt opp bane. Allikevel var dette god internasjonal matching og guttene hadde hatt en kjempetur og har nå et bra grunnlag for resten av sesongen. Vi ønsker selvsagt lykke til videre.   Her er linken til de endelige resultatene.
___________________________________________________________________________________
Aksel K. Olsen og Ole B. Ramsnes er tatt ut av NGF som to av fire til å representere Norge under European Nations Championstour 2010 (Copa del Royal), 17/3 -20/3.  Turneringen ble tidligere bl.a. kalt Sherry Cup og spilles på en av Spania’s aller beste golfbaner, Sotogrande.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Dette er kanskje en av Europas beste amatør herrekonkurranser og 18 land er representert med 4 spillere hver. Uttaket er basert på spillerenes amøtør verdensranking og Norge kom med som nummer 17 av totalt 18 lag. Her stiller 4-5 av verdens 10 best rankede amatør til start, bl.a. nr. 1 Matteo Manassero fra Italia og nr. 2 Victor Dubisson fra Frankrike, så konkurransen blir rimelig tøff.                                                                                                                                                                                          
De to andre som representerer Norge er Elias Bertheussen fra Trondheim GK og Magnus Gunderosen fra Borregård GK. Dette blir en kjempemulighet for de fire til å få matchet seg mot de aller beste.
Turneringen går over fire runder og er en individuell konkurranse og en lagkonkurranse, hvor lagets tre beste scorer teller for hver dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Her finner du en link til NGF sine hjemmesider hvor turneringen blir omtalt.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Spania sitt golfforbund viser sjelden livescore fra sine turneringer, men her er en link til deltagerlisten, samt en link til golfforbundet sine hjemmesider, hvor det bl.a. blir lagt ut omtale og resultater. 
Vi ønsker Norge sitt lag lykke til.