Bra førsterunde av Are under Spanish International Amateur Championship (oppdatert)

Are Åsland FriestadAre Å. Fristad representerer Norge sammen med Elias Bertheussen under årets Spanske Amatørmesterskap. Første runden ble spilt i går, 3/3, og Are gikk en 73 runde (+2) og ligger med det på en flott delt 16. plass av 120 startende. Dette er noen slag opp til førsteplassen på -5, men kun 2 slag fra topp 10. Elias gikk førsterunden på 74 (+3). Vi krysser fingrene for de neste rundene.

Det er dårlig med livescoring fra turneringen, men resultatlisten fra første dag finner dere her.

(Oppdatert): Dessverre for Are så misset han matcspillet i turneringen med minst mulig margin. Scoren var den samme som de som endte på på 14-15-16. plass totalt, men Are hadde dessverre dårligste sisterunde og havnet dermed på den kjedelige delt 17. plass.  Allikevel leverte Are solid og jevnt bra spill gjennom turneringen.