Viktig info til alle juniorspillere

Dagene blir stadig lengre, og om kort tid er banen spillbar for fullt. Her er viktig info for deg som er i en av satsingsgruppene – Yngre runner up, Runner up, Elite trainee eller Elite.

Utetreningene begynner onsdag 24. mars. Tidene for denne treningen blir som for treningene på Tou Scene. Med andre ord stiller Yngre runner up kl. 16.00, Runner up kl. 17.00 og Elite trainee og Elite kl. 18.00. Etter påske blir treningstidene ordinære.

Ellers minner vi om at det lørdag 27. mars (kl. 09.00-12.00) og torsdag 8. april (kl. 17.00-19.00) blir dugnad i klubben. Alle juniorer i satsingsgruppene har forpliktet seg til å delta på dugnaden, og stiller minst en av disse dagene!

Onsdag 7. april kl. 19.00 blir det for øvrig møte om sesongen. Informasjonen her kjenner mange av dere fra møtet tidligere i vår. Likevel synes vi det er viktig å gå gjennom den igjen, slik at alle er oppdatert og vet hva som skal skje i tiden framover. Så still derfor på møtet!