Helgetur, trening og spill for Yngre Runner Up

Spillerne fra Yngre Runner Up har lagt bak seg en kjempehelg med mye bra trening og spill på Egersund Golfklubb i Maurholen. I fint vær fikk spillerne i den yngste satsingsgruppen vår testet formen. Og den lover godt for sesongen.

yruEtter felles transport fra Stavanger Golfklubb lørdag morgen, var gjengen på plass og klar for trening fra klokken 10.00. Fokus denne dagen var på nærspill og putting, hvor vi blant annet fikk god hjelp av en av foreldrene, Freddie Ullestad. I tillegg trente spillerne på oppstilling, retning og lange slag på rangen.

Etter treningen var det klart for en 9 hullsrunde, hvor ny og nyttig kunnskap ble satt ut i praksis. At trening gjør mester, viste på resultatene!

Søndagen gikk med til en 18 hullsrunde og match etter samme format som Golfliga, før kursen igjen ble satt nordover og til golfklubben. En flott helg, altså. Og en spesiell takk til Frode Vassbø og familie som stilte hytten til disposisjon for spillerne og som organiserte det hele.

Klikk på bildet for å se det i en større utgave. Ønsker du å se flere bilder, sjekk Junior & elites Facebook-side.