Vellykket jr regiontour under skiftende værforhold

topersmussekristian

katdebaron

Spenning til siste ball da årets første jr regiontour i helgen gikk av stabelen i regi av Sola Golfklubb. Våre gutter nådde ikke helt opp denne gang, men Petter Mikalsen endte på 7. plass og sikret seg turneringsområdets wildcard til kommende Titleist Tour som går av stabelen i Stavanger Golfklubb 1. og 2. mai. I jenteklassen var Katerina Jæger suveren under helgens turnering!

Under noe skiftende og til dels krevende værforhold leverte flere av våre spillere gode scorer. I tillegg til Petter med rundene 79-77, kjempet Christer Knag lenge i teten, ett slag bak Petter. Det gav ham til slutt en 8. plass. I tillegg til turneringsområdets wildcard, har også Stavanger Golfklubb et wildcard til den kommende TT.

Musse Berhane spilte mye god golf med rundene 82-79, og sikret seg en 13. plass som er hans beste plassering på en jr regiontour hittil. Nevnes må også Anders Lindanger med en fin 17. plass og Kristian Leik Woie på 20. plass.

I jenteklassen var som sagt Katerina Jæger suveren med rundene 78-78. Hun hadde en klar margin på 9 slag ned til neste jente på resultatlisten.  

Samtlige resultater fra helgens jr regiontour finner du her.

For mer informasjon om Titleist Tour i regi av Stavanger Golfklubb 1. og 2. mai – sjekk her.

Flere bilder fra turneringen finner du på junior og elites Facebook-side.