Fin 3. plass til Are under helgens Norgescup

NorgescupSolastranger GK

Solastranden Golfklubb arrangerte i helgen årets første Norgescup for Elite herrer og damer og hele 13 spillere, 3 jenter og 10 gutter, fra Stavanger GK stilte til start.

I herreklassen ble Are Å. Friestad (70-72) til slutt best av våre med en veldig bra 3. plass. Vår hjemvendte USA student Sondre Ronold (72-71) fulgte fint opp med en delt 5. plass., mens Magnus Jepson (69-76) endte på en delt 10. plass (sjekk Magnus sine første 9 hull på lørdagen…).

Tar selvsagt med at Petter Mikalsen (69-77) til slutt endte på en flott 12. plass etter å ha gått ut i lederballen på søndag. Dette var hans karrierebeste og en veldig god erfaring for vårt unge talent. Av andre plasseringer tar vi med Joaikim Knag og Aksel K. Olsen på en delt 16. plass. Alle disse er sannsynligvis kvalifisert til neste Norgescup på Nøtterøy 5-6. juni.

I dameklassen så stilte det dessverre kun 10 spillere, hvor Marthe Wold (80-75) endte på 4. plass, Katerina Jæger (85-76) på 6. plass og Kine Wold (84-79) på en 8. plass. Som man ser så hadde alle jentene våre en bedre dag på søndag og avanserte dermed på resultatlisten.

Herreklassen ble vunnet av Elias Bertheussen (70-67) fra Trondheim GK, mens dameklassen ble vunnet av junioren Julie Lied (72-76) fra Fana GK.

Alle resultatene finner dere her.

Les mer om Norgescupen her.