Informasjon om Jr regiontour på Bjørnefjorden og Sotra

Lørdag og søndag 22./23 mai. går sesongens andre jr regiontour av stabelen. Guttene spiller på Bjørnefjorden GK sør for Bergen, mens jentene drar til Sotra. Til sammen 11 gutter og 3 jenter fra Stavanger Golfklubb er påmeldt.

  

For guttene blir det avreise fredag 21. mai kl. 08.30 fra SGK. Vi har innspill på Bjørnefjorden fra kl. 14.30 denne dagen. Husk stor matpakke til vi spiser middag senere på dagen. Guttene bor på Bjørnefjorden Gjestetun.  

Av praktiske hensyn reiser jentene kl. 14.00 fredag 21. De skal altså til Sotra, og bor på Agotnes Hotel.

Følgende gutter er påmeldt: Musse Berhane, Bobby Berhane, Harald Eliassen, Martin Myhre Engelsgjerd, Fredrik Helliesen, Mads Meling Iversen, Bjørn Wilhelm Jæger, Christer Knag, Anders Lindanger, Sander Thomassen og Kristian Leik Woie.

Reiseleder for guttene er Morten Helliesen (913 90345).

Følgende jenter er påmeldt: Katerina Jæger, Julie Aas Nordin og Debora Galtung.

Reiseleder for jentene er Jostein Nordin (917 09059).

Egenandeler for alle spillere iht det vi er blitt enige om. Betales til reiseledere ved frammøte reisedagen.

Husk gode klær for alle værforhold.

Vil du vite mer om banene vi skal spille? Sjekk Bjørnefjorden GK her. Sotra GK finner du her.