Krevende, men spennende Jr regiontour i helgen

Det var en tøff bane som møtte guttene våre da de i helgen spilte Jr regiontour på Bjørnefjorden GK. Denne gang klarte ikke SGK å hevde seg helt i toppen. Det revansjerer vi ved neste korsvei. Jentene på sin side spilte samme helg på Sotra Golfklubb, også det en bane full av utfordringer.

Mange av regionens beste møtte hverandre under gode spilleforhold på Bjørnefjorden. Våre gutter leverte mye bra spill. Men enkelte hull kostet en del slag, og det påvirket selvsagt scoren. Vår bestemann på Bjørnefjorden ble Christer Knag med rundene 80-74 (+ 18 totalt) som til slutt resulterte i en 11. plass for Christer som spiller neste Titleist Tour.   

Jentene spilte sin Jr regiontour på Sotra Golfklubb. Banen er en kort 9 hullsbane med par 60. Men det var en artig bane full av utfordringer der den ligger flott til i fjellskråningen på Kolltveit. Katerina, Debora og Julie representerte Stavanger Golfklubb, og Katerina kvalifiserte seg greit til Titleist Tour selv om hun slet litt mot slutten.

Komplette resultatlister finner du her. Tast inn henholdsvis Bjørnefjorden eller Sotra, så får du opp turneringene. Og på Facebook finner du selvsagt bildene!