Spennende utfordringer i årets Golfliga

Også juniorene er med i årets Golfliga, og vi har med spillere fra henholdsvis Yngre Runner Up, Runner Up og Elite Trainee.  Våre spillere møter i år lag fra Sola Golfklubb og Jæren Golfklubb.

Golfliga junior er et seriespill for firemanns lag utviklet og drevet av Norges Golfforbund (NGF). Ligaen er bygget opp som seriespill, hvor lag spiller kamper mot hverandre. Golfliga junior er dermed en litt annerledes måte å konkurrere på sammenlignet med tradisjonelle turneringer for juniorene

Det spilles matchspill med handicap. I matchspill er det om å gjøre å vinne hvert hull, i stedet for å telle antall slag eller poeng for runden. Selv på en dårlig dag kan man vinne en match, og dermed kan runden bli mer motiverende når man ikke behøver å tenke på Stableford poeng og lignende.

Siden det spilles med handicap, kan alle være med. Kampene spilles i utgangspunktet over 9 hull, men lagene kan på forhånd avtale å spille 18 hull. Det beregnes tabell hvor laget som vinner kampen gis tre poeng, uavgjort gir ett poeng og tap gir null poeng.

Her finner du puljeoppsettet for Elite Trainee, mens tilsvarende for Yngre Runner Up og Runner Up ligger her. Vil du vite mer om Golfliga generelt, finner du informasjon her.

Elite Trainee lar seg lett identifisere i puljeoppsettet. Verre kan det være med de to andre SGK-lagene som har valgt meget kreative navn, nemlig Team Fluffypøpp (Yngre Runner Up) og SGK Engler (Runner Up).

Spørsmål eller behov for mer informasjon? Ta gjerne kontakt med de tre lagkapteinene, Frode Vassbø, Yngre Runner Up (909 18437), Kjersti Jæger, Runner Up (959 47 322) eller Morten Helliesen, Elite Trainee (913 90 345).