Utfordrende forhold under årets første Titleist Tour i Stavanger

premiesermoni-lett

Suksess for årets første Titleist Tour som denne helgen gikk av stabelen i Stavanger Golfklubb. Gjennom tre runder over to til dels meget varierende dager hva vær angår, ble det levert mye godt spill, selv om våre gutter og jenter denne gang ikke nådde helt til topps.

Det var en krevende bane som lørdag morgen møtte spillerne. To runder i kuling satte sitt preg på scorene ut over dagen. Søndag var vinden løyet. Det påvirket også runden positivt for de alle fleste spillere.  

Vår egen Ole B. Ramsnes leverte mye god golf begge dager, og kjempet lenge i toppen. Til slutt endte han på en hederlig 4. plass. Aksel K. Olsen fulgte opp med en god 8. plass. Etter det var et stykke ned til de neste, Petter Mikalsen på 24. og Christer Knag på 27. plass. Guttenes klasse ble vunnet av Mathias Lynne Schjølberg (Oslo GK) foran Andreas F. Gjesteby (Drammen GK) og Kristoffer Ventura (Moss & Rygge GK).

Blant jentene endte Marthe Wold på 8. plass, mens Katerina Jæger denne gang ble nr. 20. Klassen ble vunnet av Cesilie S. Hagen (Drammen GK) foran Nicoline Engstrøm Skaug og Elisabeth Haavardsholm (begge Oslo GK).

For Stavanger Golfklubb ble helgens turnering en suksess. Banen var i topp stand, og det store apparatet under ledelse av Nina Middelthon fungerte fra A til Å. Ikke rart derfor at det falt mange godord om forholdene i Stavanger.

Samtlige resultater fra helgens Titleist Tour, finner du her. Ellers finner du også bilder på SGK juniors Facebook-sider.

oleputter-letttregutter-lettolepremie-lettmarthe-lett