Are tapte 16-dels finalen i Amateur Championship

Oppdatert: Are tapte dessverre dagens 16-dels finale 5-3 mot engelske Billy Hemstock.  Allikevel, vi gratulerer Are med strålende innsats og spill gjennom hele uken og krysser fingrene for fortsettelsen av sesongen.

_________________________________________________________________________________

Are Å. Friestad er en av fire spillere som NGF har tatt ut til å spille årets åpne britiske amatør-mesterskap, The Amateur Championship 2010. De tre andre er Joakim Mikkelsen (Drammen), Anders Kristiansen (Borregård) og Elias Bertheussen (Trondheim).  Mesterskapet spilles på de to flotte, men krevende banene Muirfield og North Berwick.

Hele 288 spillere stiller til start og spiller 2 runder slagspill de to første dagene, hvor 64 (og like) går videre til matchspill.

Turneringen starter i dag, mandag 14/6,  og Are slår ut kl. 14:35.

Vi gratulerer Are med uttaket og ønsker han og de andre norske lykke til.

For de som vil følge spillerene disse dagene, finnes det livescore på denne linken.