Informasjon om Jr regiontour kommende helg

Førstkommende lørdag og søndag er det igjen Jr regiontour, denne gang i regi av Jæren Golfklubb. Vi har bestilt felles innspill for de som ønsker det fredag ettermiddag.

Første ball slår ut kl. 15.30. Etter det følger ballene fortløpende til og med kl. 16.10 dersom vi trenger alle tidene. Det vil bli organisert transport i biler fra SGK til Jæren tidlig ettermiddag fredag. Nærmere informasjon om dette følger i løpet av onsdag/torsdag, så følg med her på siden.

Vi legger opp til innspill etter skoletid, som dere ser. Dersom streiken mot formodning fortsatt skulle være i gang fredag, er vi selvsagt åpne for at noen ønsker å spille inn tidligere. Vi kommer eventuelt tilbake til dette.

Av hensyn til de tidene vi har booket, ber vi om tilbakemelding dersom du IKKE ønsker å benytte deg av de oppsatte innspilltidene fredag ettermiddag. Send en SMS til Morten SNAREST på 913 90 345 dersom du ikke vil være med på fellesopplegget.

For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at hver enkelt organiserer transport til og fra Jæren lørdag og søndag. Det samme gjelder for startkontingent som betales av hver enkelt.

Sist, men ikke minst, ønskes hver enkelt lykke til på Jæren i helgen!