Jentene vil spille golf!

Nær 50 deltok da SGK lørdag 19. juni arrangerte jentedag. Alle jenter, uavhengig av eventuell tidligere golferfaring, var velkommen til å delta. Og stort sett alle aldersgrupper mellom 8 og 19 år var representert. Noen kom alene, andre hadde med seg en eller flere venninner.

Ved siden av at arrangementet var kjekt rent sosialt, fikk jentene en enkel innføring i golf. Og etter litt trening, slo mange sitt første slag med egne eller lånte køller. Etter det ble det både lunsj og premier til alle!

-Vi er veldig godt fornøyd med arrangementet, og håper mange av dem som for første gang stiftet bekjentskap med golf har lyst til å gi videre, sier Karen E. G. Woie som var ansvarlig for dagen.

Flere bilder fra dagen finner du på Facebook-sidene våre! Trenger du adgang dit, send en mail til helliesen@online.no.