Resultater fra helgens Titleist Tour

 Årets andre Titleist Tour ble arrangert på Evje Golfpark av Moss & Rygge GK. Dette er en forholdsvis lang bane med super raske greener og en del utfordrene hull. Været var flott hele helgen med sol og lite vind på morgenen som gradvis økte utover dagen begge dager.

Våre guttespillere lå et stykke nede på resultatlisten etter lørdagens runder, men spilte seg sterkt opp under søndagens runde. Aksel K. Olsen spilte seg opp fra en 8. plass til en kjempeflott 4. plass etter å ha gått 2 under par som var søndagens beste runde. Petter Mikalsen var ikke snauere da han spilte seg opp fra en 22. plass til en fin-fin 10. plass med en runde på par. Dette er hans beste plassering noen gang på Titleist Tour-en. Christer slet noe mer denne gang og endte på 44. plass men vi vet at Christer kommer sterkere igjen.
I jenteklassen spillte Marthe Wold stødig golf og endte på en fin 7. plass. Marthe puttet bra på de lange men hadde litt problemer med en meters puttene. Katerina slet litt denne helgen og endte på en 15. plass, men viser at hun har mye bra golf inne.
Ellers gratulerer vi Mathias Schølberg og Elisabeth Haavardsholm som vinnere av denne Titleist Tour-en.
Alle resultatene finner dere her.