SGK-spillerne markerte seg under Jr regiontouren

Delvis dårlig vær til tross, ble det samlet sett en god innsats fra SGK-spillerne under helgens Jr regiontour i regi av Jæren Golfklubb.

De første spillerne som gikk ut lørdag morgen og formiddag, fikk krevende forhold med sterk vind og ditto regn. Det preget selvsagt også scorene ut over dagen. På ettermiddagstid lettet regnet, mens vinden fortsatt satte sitt preg på rundene. Søndag gav bedre vær, selv om vinden også denne dagen var frisk.

De premierte på Jr regiontouren fra SGK: Fra venstre Fredrik, Musse, Katerina og Christer.
Og, ikke minst: Julie gjorde en god turnering og markerte seg blant jentene!

På guttesiden tok Christer Knag en solid delt 4. plass, og er dermed klar for kommende Titleist Tour. Han hentet seg fint inn fra lørdagens 86-runde, og avsluttet 1 over par søndag (+17 totalt). Musse Berhane kunne notere seg for en delt 8. plass med en runde på 81 lørdag, mens søndagen ble avsluttet på 78 slag (+19 totalt). Samme score siste dag av turneringen hadde Fredrik Helliesen. Etter en 86-runde lørdag, tok han en delt 16. plass (+24 totalt).

Blant jentene gikk Katerina Jæger til topps med rundene 83-80 (+23). Et solid kandidatur for Titleist Tour. Fjerdeplassen i klassen gikk til Julie Aas Nordin som spilte god golf og kunne notere seg for rundene 86-81 (+27),

Sist, men ikke minst, må nevnes Aron Berhane. I klassen for yngre junior spilte han rundene 98-82 (+40). Alt i alt en solid innsats fra den unge spilleren.

Samtlige resultater fra helgens Jr regiontour finner du her. Slå inn “Jæren” og klikk “Søk” så får du opp turneringen. Et mindre antall bilder finner du også på juniorsidene på Facebook.