Flott innsats på Titleist Tour på Meland

Årets tredje Titlest Tour ble arrangert på Meland utenfor Bergen på en våt og tung bane.

Det ble en flott helg for Stavanger GK på Meland. 3 av våre spillere oppnådde karrierebeste på Titlest Tour og alle våre 5 spillere lå innenfor Topp 12 på resultatlisten. Alle våre 5 spillere viser at de kan kjempe helt i toppen og vi gleder oss til neste Titlest Tour.

I jenteklassen spillte Marthe Wold veldig bra golf og endte på en kjempefin 2. plass. Seieren i jenteklassen ble faktisk avgjort med siste putt, på hull 18. Marthe lå på tredjeplass foran søndagens runde, spillte kjempegolf og avsluttet helgen med en sisterunde på 1 under par. Dermed ble det karrierebeste for Marthe på Titlest Touren. Hun ble slått med 1 slag av vinneren og viser at hun kan gå helt til topps når som helst. Katerina lå på 5. plass etter fin-fin golf på lørdagen, men hadde som så mange andre, trøbbel på på hull 16 på søndagen, noe som dessverre ødela for en plassering helt i toppen. En 12. plass er allikevel en sterk plassering.

Våre guttespillere lå mellom 5. og 10. plass etter lørdagens runder, et bra utgangspunkt før søndagens runde. Aksel K. Olsen spilte seg opp fra en 10 plass til en kjempeflott 4. plass etter å ha gått 2 under par på søndagens runde. Petter Mikalsen lå på 5 plass etter lørdagens runder, men fikk også litt trøbbel på hull 16. Allikevel endte han på en flott 9. plass i et sterkt felt med mange lave scorer. Dette er hans beste plassering noen gang på Titleist Tour-en. Christer fikk endelig vist hva han er god for. Han spillte meget bra golf på lørdagen og lå på en flott 9. plass før siste runde. Christer var den av guttene som spillte jevnest, noe som resultere i karrierebeste med en sterk 11. plass.

Ellers gratulerer vi Vetle Marøy og Maria Tønnesen som vinnere av denne Titleist Tour-en.

Alle resultatene finner dere her. Klikk på logoen, så finner dere omtaler og bilder på Meland GK sine hjemmesider.