Gode plasseringer i Norgescup på Miklagard

Helgens Norgescup på Miklagard GK gav gode plasseringer for flere spillere fra SGK. Christer Knag endte på en delt 6 plass, for øvrig hans årsbeste, mens Sondre E. Ronold tok en god delt 12 plass.

Fra Stavanger Golfklubb stilte Kine Wold, Sondre E. Ronold, Christer Knag, Joakim Knag og Hans Petter Solberg. Helgens turnering omfattet 143 herrespillere og 16 damespillere. Etter en spilt runde med cut på 10 over for både damene og herrene, falt dessverre Kine og Hans Petter ut.

Turneringens første dag resulterte i en meget sterk delt 3 plass for Sondre som spilte på par (72). Også Christer hadde en god runde 4 over par (76) som gav ham en delt 19 plass, mens Joakim hadde en 82-runde denne dagen.

Sondre spilte god golf også andre og siste dag av turneringen, og var på par etter 27 hull. Han slet litt mer på de siste 9, og kom inn på 79 slag som gav en meget god delt 12 plass. Christer leverte en meget god 73-runde (1 over par), og spilte seg opp til T 6. plass og årsbeste for hans del. Joakim slet litt mer og kom inn på en 85 runde, men gikk de siste 9 kun 1 over par.  

Komplett resultatliste finner du i Golfbox. Klikk på Livescoring og slå inn Miklagard, så kommer helgens Norgescup opp.