Jentene tok sølv under Lag NM for Junior !!

Under Lag NM for Junior som gikk på Haga Golfklubb, endte jentene våre på en kjempeflott 2. plass og fikk dermed sine velfortjente sølvmedaljer rundt halsen.

Laget bestod av Katerina Jæger, Marthe Wold og debutant Julie Aas Nordin. Katerina og Marthe spilte foresome og fourball på tirsdag og onsdag og lå 5 slag bak storfavoritten Oslo GK før torsdagens singlerunder. Her spilte jentene meget god golf og hadde halvveis tatt igjen Oslo og lå faktisk et slag foran en periode.  På de siste 9 hullene kom Oslo tilbake og halte til slutt i land Norgesmesterskapet foran vårt lag. Bærum GK endte på 3. plass.

Med tanke på at våre spillere er unge og har flere år igjen som juniorer, er dette en kjempeprestasjon som lover godt med tanke på de neste års mesterskap. Vi gratulerer så mye !!

Guttene var på forhånd en av de største favorittene til å ta gullet, men hadde litt for mange “stang-ut” runder til å nå helt opp denne gangen. Petter Mikalsen, Aksel K. Olsen, Ole B. Ramsnes, Christer Knag og Musse Berhane måtte dermed ta til takke med en 5. plass til slutt.  Losby GK var hele tiden i førersetet under guttenes NM og halte til slutt i land seieren med klar margin, foran Drammen og Asker. Vi kommer sterkere tilbake neste år !!

For alle resultater fra mesterskapet, sjekk denne linken og velg henholdsvis Lag NM Jenter og Lag NM Gutter.